:: MARFURI :: COMPANII :: SERVICII :: NOUTATI :: DESPRE NOI :: :: RU :: RO :: EN ::
  
CATALOGUL MARFURILOR
Materiale de constructie
Materiale de finisare
Constructii si elemente de constructii
Mobila, marfuri pentru apartament, vila, oficiu
Instalatii sanitare, de incalzire, ventilatie, condiюionare
Securitate si comunicatii
Ferestre, usi, pereti despartitori
Instrumente si echipament (utilaj)

Marci
DOSPEL
SLOMCZE..
KLINGSPOR
PROFIX
NMC
BEYLER
SYMMER

INTERESANT SI UTIL
Design Interier
Design exterior
Proiecte de case
InfoCentru
Imobiliare
Panoul de anunturi

IN SISTEM
Marfuri : 203
Companii : 12
Utilizatori : 587Acasa / Companii / Chisinau / TEBA PRIM

TEBA PRIM SRL

Experienta in productia de tamplarie se concretizeaza in usile si ferestrele din lemn stratificat, sustinute de cel mai inalt nivel tehnologic si de pregatire din acest domeniu.

Usile si ferestrele au forme si modele diferite si se realizeaza exact asa cum le-ati gandit si le-ati proiectat impreuna cu arhitectul dumneavoastra.

Ferestrele si usile de intrare sunt executate la grosimea de 68 mm, iar usile interioare la 42 mm grosime.

Profilele sunt realizate din trei straturi de lemn cu o umiditate sub 12%, straturi ce sunt dispuse fibra contra fibra pentru a anula tensiunile interne, ceea ce exclude posibilitatea torsionarii lui in timp.

Izolarea termica si fonica a produselor este asigurata de geamul termopan, cu structura 4-16-4 mm, si de ghederul de etansare folosit atat la tamplaria exterioara, cat si la cea interioara.

Finisarea produselor este la alegere - transparenta sau vopsita la culoarea dorita. Lacurile si vopselele SIKKENS - Olanda, de o mare varietate coloristica, protejeaza lemnul contra umiditatii, razelor UV, fenomenului inghet-dezghet repetat.

Calitatea produselor noastre este garantata prin faptul ca firma noastra controleaza toate fazele de executie, de la debitarea busteanului, uscarea cherestelei, producerea lemnului stratificat, pana la confectionarea si finisajul tamplariei.

Specialistii nostri urmaresc drumul produselor comandate, va acorda asistenta, iau dimensiunile tamplariei, produc si monteaza usile si ferestrele alese pentru imobilul dumneavoastra.

- Usi si ferestre sunt realizate din profile din lemn stratificat (3 straturi), asigurand o buna izolare termica si fonica.
- Profilele sunt realizate din trei straturi de lemn esenta rasinoasa, cu umiditate sub 12%, ceea ce exclude torsionarea lui.
- Geam termopan transparent 4-16-4 asigura o pierdere minima de caldura.
- Etanseitatea inchiderii este asigurata pe tot conturul ramei mobile cu garnitura de cauciuc.
- Geamul de termopan este etansat cu silicon.
- Feronerie cu posibilitati de deschidere laterala si rabatabila marca ROTO realizeaza o distributie foarte buna a fortei de etansare.
- lemnul este protejat contra umiditatii, razelor UV, inghet-dezghet repetat cu ajutorul lacurilor si vop variata selelor SIKKENS-Olanda intr-o paleta de culori.
- lacrimarul din aluminiu cu orificii are menirea de a evacua apa care ajunge pe expuse ale ferestrelor si usilor cu ocazia ploii or, neexistand posibilitatea de a se infiltra umezeala in incaperi.

Materialul lemnos din care sunt confectionate ferestrele si usile este expus la atacurile factorilor de mediu ale caror consecinte de regula, nu le observam numai cand urmarile problemelor deja apar. Dintre factorii de mediu amintim ploaia, umiditatea din atmosfera, razele UV si factorul funicid.

Razele UV impreuna cu apa si oxigenul duc la decolorarea suprafetei lemnului (de regula spre gri) si apar crapaturi pe suprafetele netratate. Primele semne ale acestor factori apar pe suprafata lemnului deja dupa cateva saptamani si pentru a preveni acest lucru este importanta tratarea suprafetei materialului lemnos.

Testele efectuate de-a lungul timpului de colaboratorul nostru SIKKENS au demonstrat ca rezistenta indelungata la intemperiile atmosferice este conferita de sistemul de vopsire in trei straturi (un strat de grund si doua de vopsea). Daca este vorba de usi interioare atunci este indeajuns vopsirea lor doar cu doua straturi (un strat de grund si unul de vopsea).

Grundul SIKKENS intra in structura lemnului intarind astfel rezistenta acestuia la umezeala si totodata conserva lemnul.

Dupa aplicarea a doua straturi de vopsea SIKKENS obtinem o suprafata usor curatabila si de lunga durata. SIKKENS intelege importanta alegerii culorii potrivite si de aceea a lucrat mereu la imbunatatirea paletei de culori. Actuala paleta coloristica contine nu mai putin de 1243 de nuante. Daca nu regasiti in acesta paleta culoarea la care v-ati gandit, in maxim doua zile incercam sa va oferim o nuanta cat mai apropiata de cea pe care o doriti.
Adresa: str.Mesterul Manole 6 : Schema de amplasare
Tel: (+373 22) 411313, (+373 22) 474746;
Fax: (+373 22) 411313
Domeniul de activitate 1. Acasa / CATALOGUL MARFURILOR / Ferestre, usi, pereti despartitori / Ferestre din PVC si aluminiu
2. Acasa / CATALOGUL MARFURILOR / Ferestre, usi, pereti despartitori / Ferestre din lemn
3. Acasa / CATALOGUL MARFURILOR / Ferestre, usi, pereti despartitori / Pereti despartitori pentru oficii si intre odai
4. Acasa / CATALOGUL MARFURILOR / Ferestre, usi, pereti despartitori / Usi intre odai
5. Acasa / Servicii / Ferestre, usi, pereti despartitori
Lista Productieic cu Preturi
Denumirea marfiiPret cu amanunt
Usa interna
Cantitatea la Depozit: 10
Distribuitor: TEBA PRIM (Tel: (+373 22) 411313)
Negociabil (lei/buc)
Usi Interne
Cantitatea la Depozit: 10
Distribuitor: TEBA PRIM (Tel: (+373 22) 411313)
Negociabil (lei/buc)
INTRARE IN SISTEM
 ai uitat?
  Inregistrare
Adauga o Companie
METEO IN MOLDOVA


:: MARFURI :: COMPANII :: SERVICII :: NOUTATI :: DESPRE NOI ::
Copyright 2005 - 2011 DAPIS Technologies Ltd.
Tel:(+373 22) 63-69-59, Fax: 57-19-86